gasic pom trener (1)Gašić: Da praznike dočekamo u dobrom raspoloženju

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da je ekipa Igokee sada bolji tim nego na početku sezone, ali i da očekuje da će duel sa tim timom u predstojećem kolu Jadranske lige biti veoma težak.
-To je tim koji sada ima veći nivo kvaliteta nego što je to bilo na početku sezone. Samim tim, zaista nas čeka jedna vrlo teška utakmica. Dobro je poznato da klub iz Aleksandrovca pruža veoma dobre partije, pre svega, kada mi gostujemo, a pogotvu sada nakon ovog poraza koji su doživeli od Širokog – rekao je Gašić za sajt kluba.
U 14. kolu Jadranske lige Igokea sutra dočekuje Partizan od 17.00.
Nakon 13. kola crno-beli su na drugoj poziciji na tabeli sa učinkom od devet pobeda i četiri poraza, dok je ekipa Igokee na šestom mestu sa skorom od osam trijumfa i pet poraza.
U prethodnom kolu Partizan je izgubio od Cedevite u Zagrebu 68:65, a tim iz Aleksandrovca je izgubio ubedljivo na gostujućem terenu od Širokog 78:50.
-Mi smo u sličnoj situaciji, u prethodnom kolu smo doživeli poraz od Cedevite i biće vrlo značajno da ekipa odreaguje na najbolji mogući način i da kroz jednu pre svega dobru kolektivnu odbranu dođemo u poziciju da nametnemo naš stil, naš ritam igre – kazao je Gašić.
On je naveo da ekipa Igokee igra jednu veoma tvrdu, brzu košarku, I da je jedna od osnovnih poluga tima iz Aleksandrovca bivši igrač crno-belih Nemanja Gordić.
-Naravno da ćemo učiniti sve da pružimo najbolju moguću partiju I da novogodišnje praznike dočekamo u dobrom raspoloženju – rekao je Gašić, koji će voditi crno-bele na meču sa Igokeom.

Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Dve pobede gostiju u večerašnjim mečevima 13. kola