partizan real arena gasic trener

Gašić: Želimo da odigramo najbolje što možemo

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da svi u timu žele da odigraju što bolje mogu protiv Bajerna u Evroligi, za koga je rekao da je protivnik koji izaziva poštovanje. 
-To je respektabilan tim sa sedam internacionalaca, od kojih su petorica Amerikanci, i sa grupom nemačkih reprezentativaca…A void ih veliki stručnjak Svetislav Pešić, o kome ne treba mnogo da pričamo – rekao je Gašić novinarima u Beogradu. 
Partizan u četvrtak u Minhenu igra meč drugog kola Top 16 faze Evrolige, a Gašić je kazao da njegov tim ima šansu. 
-Stvari koje sam rekao o njima nisu komplimenti već činjenice. Mi ćemo učiniti sve da maksimalno spremimo utakmicu, odigramo na svoj način i sve što radimo maksimalno prikažemo na delu. Plasman u Top 16 je ogroman uspeh, a sve u ovoj fazi je ogroman profit za ekipu. Svi želimo da odigramo najbolju utakmicu – rekao je Gašić.
Prvi asistent Duška Vujoševića, koji ne vodi ekipu zbog problema sa dijabetesom, kazao je da ga najviše brine zdravstveno stanje. 
-Nadam se da će zdravstveno stanje biti bolje nego u prethodnim utakmicama. (Nikola) Milutinov je bolestan i zato nisam hteo da ga ‘skidam’ protiv Mega Vizure (u Jadranskoj ligi). (Terens) Kinsi je dobio udarac u kuk protiv Reala. Ostali su, nadam se, u redu – rekao je Gašić. 

Povezana vest:  Partizanu zabranjena registracija stranih igrača