TabPRO 10.1Samsung predstavio seriju Galaxy NotePRO i TabPRO na CES-u 2014

Kompanija Samsung Electronics Ltd. predstavila je linije tablet računara Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO, čime je postavila novi standard mobilne izuzetnosti opremljene inovativnom i sadržajnom tehnologijom. Sa četiri moćna uređaja u ovoj liniji – Galaxy NotePRO (12.2 inča), TabPRO (12.2, 10.1, 8.4 inča), Samsungov Galaxy tablet portfolio redefiniše ono šta tablet računar može da uradi.
„Stvorili smo serije Galaxy NotePRO i TabPRO kako bismo započeli godinu u kojoj će Samsung zaista uspostaviti svoju lidersku ulogu na tržištu tablet računara“, izjavio je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Ova nova linija nudi najbolje načine u klasi za postizanje produktivnosti i predstavljanje multimedijalnih sadržaja, praveći kombinaciju izuzetnog iskustva gledanja sa Samsungovim nasleđem u oblasti dizajna. Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO zaista pokazuju našu čvrstu rešenost da našim korisnicima pružimo neverovatno svestrane proizvode koji su skrojeni za sve vrste korisnika tablet računara.“
Pružajući korisnicima izuzetan displej i izvanredne funkcije, serije Galaxy NotePRO i TabPRO donose stil i moćne performanse u jednom uređaju. Kreirani da zadovolje sve moguće tipove korisničkih scenarija, Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO kombinacija su kristalno čistog WQXGA displeja za doživljaj gledanja svetske klase, moćnih oruđa za rad i jedinstvene funkcije sa unapred instaliranim i besplatnim sadržajima koji mogu da se preuzimaju, što za rezultat ima superiorna mobilna rešenja.

Povezana vest:  Rizikovanje bezbednosti zarad lagodnijeg života: Otkrivamo koje dileme ljudi imaju u vezi s lozinkama

Predstavljanje Galaxy NotePRO i TabPRO (12.2) – vrhunski doživljaj gledanja na tabletu

Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO predstavljaju prve svetske displeje od 12.2 inča WQXGA Widescreen (16:10) koji nude kristalno čistu rezoluciju (2560×1600) sa preko 4 miliona piksela, zbog čega su idealne platforme za sve vrste kreiranja i korišćenja sadržaja. Sa većim delom za gledanje, definisani ekran dopušta korisnicima da uživaju u izuzetnim ful HD video snimcima i da vide još više informacija odjednom. Uz vodeći displej u toj grani industrije, ovi uređaji su dizajnirani sa tankim i laganim ramom koji istovremeno nudi vrhunski kvalitet i veliku prenosivost.
Personalizovani Magazine UX, posebno prilagođen za veliki ekran, omogućava korisnicima da dodatno prilagode svoje iskustvo korišćenja Galaxy tablet računara svojim potrebama. UX im pruža mogućnost da organizuju svoje omiljene sadržaje na tabli koja je laka za korišćenje sa automatskim ažuriranjem informacija i vesti i brzim pristupom najčešće korišćenim aplikacijama za ugodnije iskustvo čitanja. Koristeći veličinu ekrana koja se više može uporediti sa tradicionalnim formatom časopisa, sadržaj se lakše pregleda u originalnom formatu kada se čitaju digitalni časopisi ili elektronske knjige.

Moćni partner za bolju produktivnost

Uređaji Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO (12.2) su opremljeni sa čitavom paletom alata koje pomažu korisnicima da upravljaju ličnim i profesionalnim životom.
Opcija Multi Window omogućava korisnicima da podele ekran na četiri različita prozora, a inovativna opcija Virtual Keyboard pruža im dovoljno prostora da udobno kucaju, koristeći povratnu informaciju haptičke tehnologije da proizvedu realističnije iskustvo kucanja.
Samsung S Pen koji je deo uređaja Galaxy NotePRO nudi brže, produktivnije i efikasnije iskustvo korišćenja tablet računara sa pristupom funkcijama kao što su Action Memo, Scrapbook, Screen Write i S Finder. Uz to, Pen Window omogućava korisnicima da jednostavno nacrtaju prozor bilo koje veličine na ekranu i da istog trenutka pristupe jedinstvenim funkcijama kao što su instalirane aplikacije YouTube ili kalkulator.

Povezana vest:  Samsung Electronics predstavlja kolekciju novih Bespoke proizvoda koji unapređuju doživljaj doma

Korisnici mogu lako da pristupe svom kućnom ili poslovnom računaru i kontrolišu ga direktno pomoću svojih Galaxy NotePRO ili TabPRO uređaja i to preko opcije Remote PC, kako bi besprekorno uređivali datoteke i čuvali ih daljinskim putem.
Galaxy NotePRO i TabPRO imaju instaliranu platformu Cisco WebEx Meetings, što je vodeće svetsko rešenje za održavanje veb konferencija koje korisnicima pruža lak način da se sastanu sa bilo kim, na bilo kom mestu. Po prvi put na Android tablet računarima korisnici mogu da dele sve na svom ekranu kao što mogu da započnu WebEx sastanak sa svojim kontatima. Samsung e-Meeting pruža mogućnosti saradnje jer korisnicima daje mogućnost da razmenjuju sadržaj tokom sastanka bez potrebe da pristupe centralnom serveru ili mreži.

Povezana vest:  HONOR u saradnji s AIGC umetnicima prikazao kakvi bi pametni telefoni mogli biti u budućnosti

Vrhunski korisnički poklon paket na planu sadržaja

Radi dodatne vrednosti i produktivnosti, Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO (12.2) će imati do oko 700 dolara pretplate najboljih provajdera za vesti, društvene medije i oblak skladištenje u premijum pripejd dugoročnim ponudama, uključujući: Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings, Dropbox, Easilydo Pro for Tablet, Evernote, Hancom Office for Android, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times, Oxford Advanced Learner’s A-Z i Sketchbook Pro (sadržaji paketa mogu da variraju od regiona do regiona).
Linije Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO imaće različite opcije na planu povezivanja: samo WiFi, WiFi i 3G, ili WiFi i LTE. Korisnici mogu da biraju između Galaxy NotePRO od 12.2 inča koji ima S Pen i Galaxy TabPRO od 12.2 inča, Galaxy TabPRO od 10.1 inča i 8.4 inča bez S Pen-a.
Dizajniran da produktivnost odvede korak dalje, mogu se kupiti sledeći opcioni dodaci sa uređajima Galaxy NotePRO i TabPRO: različiti omoti, USB LAN HUB, univerzalna BT tastatura i S Action miš (dodaci mogu da variraju od modela proizvoda).
Linija tablet računara Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO naći će se u ponudi širom sveta počev od prvog kvartala 2014. godine.