dule vujosevic par oli

Vujošević: Čeka nas težak meč sa Krkom

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da njegov tim u predstojećem meču protiv Krke u Jadranskoj ligi očekuje veoma teška utakmica. 
-Nema nijedne utakmice koja je laka. Mi smo tamo (u prvom delu sezone) izgubili i taj poraz može mnogo da nas košta. Oni su taj meč igrali motivisano, očekivao sam da će tako igrati i u ostalim mečevima, ali nisu. Poslednji rezultati govore da su u dobrom stanju. Očekuje nas teška utakmica – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu. 
Vujošević će u meču protiv Krke prvi put biti na klupi crno-belih posle četiri meča koja je propustio zbog bolesti. On nije vodio Partizan protiv Real Madrida i Bajerna iz Minhena u Evroligi, kao i protiv Krke i Igokee u Jadranskoj.
Vujošević je kazao da centar crno-belih Nikola Milutinov ima problema s krajnicima i da se ne oseća dobro, a da Bogdan Bogdanović ima kontuziju levog ramena koju je zaradio u meču protiv Bajerna u Evroligi, ali da očekuje da će sutra biti na terenu. 
Na pitanje novinara da prokomentariše dosadašnju sezonu u Jadranskoj ligi, Vujošević je kazao da su, pored Partizana, ozbiljni kandidati za završni turnir Budućnost, Cedevita i Crvena zvezda. Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je da je pred njegovom ekipom veoma važna utakmiza. 
-Krka ima dobar tim, dobru kombinaciju mladih i iskusnih igrača, pojačao ih je i Sani Bečirović i on daje dodatni kvalitet. Prvu utakmicu sa njima smo izgubili, što dodatno govori o njihovom kvalitetu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo posle poraza u Minhenu ostvariti važnu pobedu u Jadranskoj ligi – rekao je Tepić. 
Meč 16. kola Jadranske lige između Partizana i Krke igra se sutra od 19.30 u hali Pionir. 

Povezana vest:  25. KOLO NLB LIGE, FMP oslabljen protiv Širokog