dejan radonjic teren

Radonjić: Presudila čvrsta odbrana

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je njegova ekipa zahvaljujući dobroj odbrani u završnici meča stigla do pobede nad Radničkim iz Kragujevca u 16. kolu Jadranske lige.
-Nisam zadovoljan igrom. Bilo je puno grešaka uz slabu koncentraciju, a napad je bio konfuzan. Presudila je neizvesna završnica sa našom čvrstom odbranom, a u napadu smo praktično sve realizovali. Znao sam da će Radnički biti motivisan. Bilo je očekivano da ne budemo na nivou zbog teškog ritma, ali i kvalitetnog rivala, a da je Radnički slavio bilo bi zasluženo – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare posle meča.
Crveno-beli su slavili večeras u Kragujevcu sa 78:73 i zadržali prvo mesto na tabeli. Na pitanje zašto su malu minutažu imali Blejk Šilb i Boban Marjanović, Radonjić je rekao:
-Marjanović je na startu dobio dve lične greške, a nešto što je bila naša ideja nije se moglo koristiti. Kasnije je Radnički igrao sa nižom postavom. Bobi je je potom napravio i treći faul i meč se tako razvijao da su nam bili potrebni nešto pokretljiviji igrači. Što se tiče Šilba, u prethodnom periodu nije igrao na nivou sa kojim bih bio zadovoljan, pa je zato minutaža bila manja – zaključio je Radonjić.

Povezana vest:  Obradović: Video se umor u igri Zvezde