zvezda najavaUlaznice za utakmicu Crvene zvezde i Panioniosa 500 dinara

Košarkašima Crvene zvezde Telekom u sredu 22. januara predstoji još jedan važan meč u Evrokupu. Crveno-beli od 19 sati i 15 minuta u trećem kolu L grupe LAST 32 faze u dvorani Pionir dočekuju atinski Panionios.
Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji već od ponedeljka 20. januara od 12 sati na svim prodajnim mestima Eventima (osim u knjižarama Delfi). Takođe, karte će se na dan utakmice prodavati i na blagajni Pionira od 17 sati sati pa sve do početka meča.
Ulaznice za tribine koštaju 500, a za parter 1000 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 2000 dinara, a za ložu 2500 dinara. Ulaznice za počasna mesta, tik uz teren (court seat) koštaju 5000 dinara.
Duel sa Panioniosom ima izuzetno veliku važnost za crveno-bele, jer bi Zvezda eventualnom pobedom ostala u trci za plasman u narednu rundu. Panionios je trenutno trećeplasirani tim grčkog šampionata, odmah iza Olimpijakosa i Panatinaikosa i zato će velika podrška navijača biti od izuzetnog značaja. Iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom poziva svoje navijače da ispune tribine Pionira i fer i sportskim navijanjem pomognu klubu da zabeleži još jednu važnu pobedu.

Povezana vest:  Gruzija pobedila Litvaniju na EP