radonjic cz pan

Radonjić: Na početku se osetio manjak igrača

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se u večerašnjoj pobedi nad Panioniosom osetio nedostatak igrača na spoljnim pozicijama. 
-Morali da se prilagođavamo situaciji sa manjim brojem spoljnih igrača. Osetilo se to na početku, mekano smo počeli, ali podizali smo intenzitet igre kako je meč odmicao – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice. 
Zvezda je kao domaćin u hali Pionir savladala Panionios sa 84:64, u trećem kolu Grupe L druge faze Evrokupa. Radonjić je pre utakmice dobio podršku navijača Crvene zvezde koji su skandirali njegovo ime. 
-To za mene predstavlja satisfakciju za ono što smo uložili do sada, veliku posvećenost i rad. Ovo će biti još veća motivacija da nastavimo sa onim što je potrebno da svi budu zadovoljni – naveo je trener Zvezde.
Prema njegovim rečima, podrška navijača mnogo znači i igračima, kao i svima u klubu. 
-Puno znači igračima, naravno i meni. Drago mi je da su prepoznali dobre stvari koje smo do sada uradili i očekujem da budu sa nama do kraja na ovaj način i da pokušamo da uradimo još dovoljno dobrih stvari da svi zajedno budemo zadovoljni. Čeka nas puno posla da bismo sve to ispunili – kazao je Radonjić. 
Za Zvezdu protiv Panioniosa nije nastupio Branko Lazić, a Radonjić je naveo da se nada da će bek crveno-belih biti spreman već za naredni trening. 
-U toku dana smo saznali da neće biti Lazića. Mislim da nema nekih posebnih stvari da bismo bili zabrinuti, ali on nije bio u mogućnosti da igra i kod lekara je kako bi se što pre oporaviti i nadam se da će biti na sledećem treningu – kazao je trener Zvezde. 
U srpskoj ekipi sedam minuta na terenu proveo je 19-godišnji plejmejker Nikola Rebić, ali nije uspeo da se upiše u strelce, ostvarivši indeks korisnosti minus šest. 
-Rebić je ušao u igru u trenucima kada je sve bilo aktivno i odigrao je ono što je bilo potrebno da budem veoma zadovoljan njegovim izdanjem. Nema nervoze kod mene, a nema razloga ni kod njega da bude. Svaki sekund na terenu puno će mu značiti – rekao je Radonjić.
Zvezda i Panionios će se u Atini sastati naredne srede u četvrtom kolu. 

Povezana vest:  Srpski Liman ponovo trijumfovao na Masters turniru u basket tri na tri