Nike Flyknit 1ŠAMPIONI TESTIRALI NOVU NIKE FLYKNIT TEHNOLOGIJU

Nike Flyknit tehnologija, ultimativna u lakoći i snazi predstavljena je u novom spotu kompanije Nike. U filmu, koji se zove ,,Lako. Snažno. Nike Flyknit Lunar2,“ pojavljuju se dve nova Nike Flyknit modela – KOBE 9 Elite i Nike Flyknit Lunar2, vrhunski sportisti koji će ih nositi: košarkaški superstar Kobi Brajant, svetski sprinterski šampion Alison Feliks, svetski rekorder u desetoboju Ešton Iton, fudbalski šampion Ričard Šerman, svetski šampion u trčanju na duge staze Mo Fara, zatim Li Valas, Džordan Hejsi, Brendon Džonson i Evan Jager.
Nike Flyknit tehnologija se prvi put pojavila na Nike trkačkim patikama u februaru 2012. Godine, a sada je ova revolucionarna tehnologija primenjena i na košarkaškim patikama. Flyknit precizni dizajn omogućuje lak, udoban i potporan gornji deo patike. „Flyknit je dovoljno jak da izdrži dinamične pokrete u svim pravcima, kakve pravi profesionalni košarkaš“, rekao je Kobi Brajant o novom modelu patika. „Flyknit je od Kobe9 Elite napravio najudobniju patiku u kojoj sam ikada igrao. Ne osećaš ih na nozi – u tome je cela lepota“, dodao je višestruki NBA šampion.
Nakon prošlogodišnjeg uspeha sa Nike Flyknit Lunar1+, Flyknit revolucija se nastavlja sa Flyknit Lunar2 linijom koja je predstavljena u spotu. Poboljšani dizajn kombinuje moćni i ultra lagani Nike Flyknit gornji deo sa veoma mekim i potpornim Nike Lunarlon jastučićima, i donosi novi đon koji je napravljen posebnom tehnologijom „mape pritisaka“. Rezultat je još prirodnije trčanje. Sportisti imaju priliku da iskuse lakoću i snagu Nike Flyknit tehnologije u različitim stilovima.
Spot prikazuje sportiste kako igraju košarku, trče i eksplozivno se penju uz stepenice stadiona – pokazujući na taj način dinamičnost i moć ljudskog tela i snagu Nike Flyknit tehnologije.

Povezana vest:  Kragujevački Radnički odustao i od domaćeg prvenstva