dusko vujosevic par megaVujošević: Nemamo prava na kiks

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegova ekipa više nama prava na kiks i da mora da zabeleži pobedu protiv ekipe Širokog u predstojećem meču Jadranske lige.
-Sedam kola je do kraja. Ta utakmica je kvalifikaciona, ne možemo sebi više da dozvolimo luksuz. U teškoj smo situaciji, ali izlazimo iz nje. Sada je bolje, ali ne možemo da dozvolimo kiks – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.
Partizan u 20. kolu Jadranske lige sutra od 17.00 dočekuje ekipu Širokog. Crno-beli u dosadašnjem delu takmičenja imaju 13 pobeda i šest poraza i zauzimaju treće mesto na tabeli regionalnog takmičenja.
-U odnosu na utakmicu u prvom krugu, Široki je promenio i ojačao ekipu. Na spoljnim pozicijama je to dobra ekipa. Novi trener je doneo stabilnost u igri i bolje rezultate. Osvojili su Kup BiH na gostujućem terenu. Utakice koje nisu dobili igrali su ih otvoreno do samoga kraja. Protivnik je kvalitetan, utakmica je jako važna – kazao je Vujošević.
On je dodao da će u meču protiv Širokog debitovati Aleksandar Pavlović, ali i da na terenu ponovo neće biti Tarens Kinsi.
-Debituje Pavlović… Puno je razloga da dođe publika. Uvek lakše pobeđujemo kada je sala puna. Kinsi neće igrati. Očekujem da od ponedeljka bude na treningu. Ima distorziju skočnog zgloba i dalje ima otok – dodao je trener Partizana.
Košarkaš crno-belih Milenko Tepić kazao je da njegovu ekipu očekuje jako važna utakmica
-Čeka nas važna utakmica, posle poraza od MZT-a i Cibone. Malo smo sebi zakomplikovali situaciju i samim tim povećali važnost utakmice. Svi smo toga svesni, ali nas to neće opteretiti. Važno je da dođemo do te pobede posle nekoliko poraza, biće nam prekopotrebna pomoć publike – rekao je Tepić.

Povezana vest:  Vujošević: Evidentno je da podižemo igru