ABA liga horiz col

Beogradska arena oslobodila termine za fajnal for

Beogradska arena saopštila je danas da će odložiti održzavanje predstave trupe Cirque Eloize iD, kako bi se u toj hali održao završni turnir Jadranske lige. Završni turnir Jadranske lige – „fajnal for“ na programu je od 25. Do 27. aprila. Prema pravilima lige, pravo da organizuje turnir ima prvoplasirana ekipa iz regularnog dela takmičenja, a Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli, pa bi se, ako prihvati organizaciju, turnir održao u Beogradu. 
Predstava moderne cirkuske umetnosti trupe Cirque Eloize iD trebalo je da se održi 26. i 27. aprila u Areni, ali je „premeštena u Sava Centar, pošto se u navedenim terminima odigravaju finalne utakmice ABA lige i Arena želi da omogući njihovo održavanje u najvećoj dvorani u regionu“, navodi se. 
-Arena time oslobađa svoju dvoranu i stavlja je na raspolaganje najjačem regionalnom takmičenju, ABA ligi, u želji da sportska publika ne ostane uskraćena vrhunskog doživljaja – navodi se u saopštenju Beogradske arene. 
Posle 21 utakmice u Jadranskoj ligi, Crvena zvezda je prva na tabeli sa 17 pobeda i četiri poraza, zagrebačka Cedevita je druga skorom od 16/5, aktuelni šampion Partizan je treći sa 14/7, a isti skor ima I četvrtoplasirana Cibona. Pobedu manje na petom mestu ima Budućnost. 

Povezana vest:  NBA rezultati, ponedeljak 11. januar