kecmanFAJNAL FOR NLB LIGE
Kecman: Verovao sam da ću postići koš
Košarkaš srpskog šampiona Partizana Dušan Kecman izjavio je da je verovao da će lopta koju je u poslednjoj sekundi uputio sa više od polovine terena ući u koš i da će svom timu doneti pobedu nad Cibonom u finalu regionalne NLB lige.
-Verovao sam da ću postići koš. Nije fraza, zaista sam verovao da ću pogoditi. Morao sam da uputim taj poslednji šut ka košu i verovao sam da ću biti uspešan – rekao je Kecman.
Strelac neverovatnog koša, kojim je Partizan pobedio sa 75:74 i četvrti put uzastopno trijumfovao u NLB ligi, smatra da je njegov tim mogao ranije da obezbedi pobedu.
-Morali smo ranije da rešimo utakmicu. Dosta smo grešili u produžetku i dozvolili protivniku da se vrati. Međutim, sreća prati hrabre i mislim da smo zaslužili pobedu – izjavio je Kecman.
Centar „crno belih“ Slavko Vraneš smatra da je Partizan pokazao da je u stanju da istraje i kada mu je najteže.
-Malo ko se nadao pobedi. Pokazali smo da umemo da igramo i na strani, a ne samo pred svojim naivjačima. Ovo je veliki gubitak za domaćina, pošto poraz na svom terenu najviše boli – istako je on.
Najviši igrač srpskog šampiona tvrdi da je čitav tim verovao da Kecman može da postigne trojku i preokrene rezultat.
-Na snimku se može utvrditi da smo verovali da lopta može da uđe u koš. Pokazali smo da su u košarci čuda moguća i da se utakmica igra sve dok ne istekne i ta poslednja sekunda – zaključio je Vraneš.
Povezana vest:  Radonjić: Čestitam Zvezdi, doček je bio prilično emotivan