cz bu arena mart (26)Karte za Uniks od nedelje u prodaji

Duel između Crvene zvezde i Budiveljnika ušao je u anale srpske i evropske košarke. Naime, u revanš meču četvrtfinala Evrokupa oboren je rekord po broju gledalaca na jednoj košarkaškoj utakmici u Evropi u dvorani i on sada iznosi 24.232. Samo sedam dana nakon tog meča u Kombank areni predstoji novi spektakl u kome crveno-beli dočekuju ruski Uniks u borbi za plasman u finale Evrokupa.
I za ovaj meč Zvezdinih košarkaša vlada ogromno interesovanje, a ulaznice za duel sa Uniksom biće puštene u prodaju u nedelju 30. marta. Karte će se prodavati na blagajnama Kombank arene, Doma omladine, Bilet centra i stadiona FK Crvena zvezda od 10 do 20 sati. Treba istaći da će se karte na Marakani prodavati samo u nedelju, a od ponedeljka ulaznice će moći da se pribave na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank Arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije).
Cene ulaznica su nepromenjene u odnosu na meč sa Budiveljnikom i kreću se u rasponu od 400 do 1200 dinara, a sve detaljne informacije o kartama kao i grafički prikaz svih sektora u Kombank areni možete pogledati ovde.
Junak trijumfa u meču sa Budiveljnikom Čarls Dženkins, koji je nanizao čak 29 poena, bio je fasciniran ambijentom u Kombank areni:
– Mnogo puta sam u ovih nekoliko dana gledao snimke sa tog meča i još ne mogu da poverujem kakva je atmosfera bila. Aspolutno fantastično. Navijači su zaista bili sjajni i taj meč će mi zauvek ostati u sećanju – rekao je Dženkins i potom dodao:
– Navijači su nam dali fenomenalnu podršku. I kada nam nije išlo oni su nam svojim navijanjem i pesmom davali dodatnu snagu. Nijednog trenutka nismo pomišljali na predaju, jer nismo želeli da ih izneverimo. Zato ih pozivam da nas i u duelu sa Uniksom podrže, da dođu u što većem broju jer nam njihova energija mnogo znači – poručio je Dženkins.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Golden stejta, Čikaga, Nju Orleansa i Milvokija