partizan_trophyFAJNAL FOR NLB LIGE

Žalba Cibone odbijena, Partizan šampion

 

Rukovodstvo NLB lige odbilo je žalbu Cibone zbog neregularnog kraja finala u produžetku protiv Partizana. Bio je to, naravno, očekivani rasplet dok je rukovodstvu Cibone diskretno dato do znanja da žalba neće proći odmah posle utakmice.

-Dobili smo potvrdu o njihovim plaćenim taksama za žalbu, koja je odbijena – kratko je rekao Josip Bilić zadužen za suđenje u NLB ligi.

Povezana vest:  Radonjić: Previše oscilacija da bi se pobedila Lokomotiva

Funkcioneri Cibone su odmah posle utakmice protiv Partizana se žalili na neregularnost poslednjeg napada budući da su u trenutku Kecmanovog šuta na parketu bili članovi stručnog štaba Cibone i gledaoci. U NLB ligi se čekalo da Cibona uplati 500 evra na ime takse za žalbu, i odmah je odlučilo po primljenoj uplatnici. A gotovo da se i nije raspravljalo o žalbi, budući da sudije u zapisnik nisu prijavili nikave neregularnosti. Savu NLB lige je da je Kecman loptu ispustio u dopuštenom vremenu, a izlazak gledalaca i članova stručnog štaba Cibone na teren nije zabeležen od strane sudija, što znači da Rozić i ostali nisu bili na parketu.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Minesote u Dalasu