dzenkins cz unix

Dženkins: Idemo na pobedu i u Rusiji

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je večeras da će crveno-beli ići na pobedu i u revanš meču polufinala Evrokupa protiv ekipe Uniksa iz Kazanja.
-Velika pobeda za nas, oni su izgubili samo dva meča ove sezone, mnogi nam nisu davali prevelike šanse. Ipak, odigrali smo fenomenalno i skoncetrisano celu utakmicu, posebno je odlična bila odbrana u poslednjoj četvrtini. Bili smo dominantniji u skoku, prednjačili su Katić i Blažič, koji je odigrao sjajan meč – izjavio je Dženinks.
On je naveo da će crveno-beli u Rusiji igrati rasterećenije.
-11 poena razlike je solidna prednost, međutim, idemo u Kazanj da ponovimo današnju partiju i ostvarimo novu pobedu – poručio je Dženkins.
Centar Boban Marjanović rekao je da je Uniks i dalje favorit za plasman u finale Evrokupa, uprkos večerašnjoj velikoj pobedi (63:52).
-Izvanredna utakmica, odigrali smo još jedan odličan meč. Dobra odbrana pomogla nam je da ih svedemo na igru na spoljnim pozicijama. Na njihovu nesreću povredio se Vujukas, ali ovakvu odbranu moramo da ponovimo i u revanšu. Mislim da ova razlika nije dovoljna za prolaz u finale i oni su i dalje favoriti. Uniks je odličan tim, sigurno među najboljih osam u Evropi – rekao je Marjanović.

Povezana vest:  Partizan bolji od borbenog Konstantina