Galesev- Antonic pobednici u muskom deluSiniša Antonić i Marko Galešev u glavnom žrebu Šangaj Grend Slema i u kvalifikacijama turnira u Fudžou

Siniša Antonić i Marko Galešev, dvostruki uzastopni prvaci Srbije, pobednici „Vip Beach Mastersa – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“ 2012. i 2013, učestvovaće u glavnom žrebu Šangaj Đinšan Grend Slema, koji će se odigrati od 29. aprila – 04. maja, kao i u kvalifikacijama prvog ovogodišnjeg turnira „FIVB Svetske serije“ u Fudžou od 22. – 27. aprila, objavila je Svetska odbojkaška federacija.
Na Grend Slemu u Šangaju, u glavnom žrebu će nastupiti 32 ekipe, a do sada su plasman izborile 24, među kojima su i Antonić i Galešev. U kvalifikacijama će se za preostalih 8 mesta boriti 24 ekipe, dok se među rezervama nalaze 33 tima.
Na turniru Fudžou Open, u glavnom žrebu će nastupiti 32 ekipe, a do sada su plasman izborile 24. Siniša Antonić i Marko Galešev su među 32 tima, koji će se boriti za preostalih 8 mesta za učešće u glavnom žrebu, dok se među rezervama nalazi 16 timova.

Povezana vest:  Vizura Vol Art prvak Srbije u konkurenciji pionirki