KZN 1„TROFEJ BEOGRAD 2014.“ – 49. MEĐUNARODNI TURNIR GRADSKIH OMLADINSKIH REPREZENTACIJA

49. Turnir od 1. – 3. maja – 20 ekipa iz 15 gradova

Povodom „Trofeja Beograd 2014.“ – 49. Međunarodnog turnira Gradskih omladinskih reprezentacija, koji će se odigrati od 1. – 3. maja, danas je u sali Gradske uprave Grada Beograda održana konferencija za novinare. Gostima i predstavnicima medija su se obratili Dragoljub Milošević, predsednik OSB, Dragan Ćirić, ispred Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Ljubomir Aćimović Šilja, direkor Turnira i jedan od osnivača turnira, Zorica Bjelić, sekretar OSB, Filip Stoilović, promotor Turnira, Tijana Bošković i Aleksandar Kočoski, kapiten i trener ženske selekcije Beograda A, Iva Đurđanović i Ivan Milenković, kapiten i trener ženske selekcije Beograda B, Ilija Lukić i Dušan Kostić, kapiten i trener muške selekcije Beograda A, Jovan Kovačić i Ognjen Bulić, kapiten i trener muške selekcije Beograda B.

Povezana vest:  VIP BEACH VOLLEY LIGA 2012., Isidora Egić i Aleksandra Frajtović i Igor Tešić i Stefan Basta pobednici turnira u Kragujevcu

U konkurenciji omladinki igraće 12 ekipa: Beograd A, Beograd B, Pančevo, Valjevo, Stara Pazova, Lazarevac, Sremska Mitrovica, Obrenovac, Šabac i Kraljevo iz Srbije, Zagreb iz Hrvatske i Ankona iz Italije.

U konkurenciji omladinaca igraće 8 ekipa: Beograd A, Beograd B, Kraljevo, Gornji Milanovac, Obrenovac, Novi Sad i Paraćin iz Srbije, i Zagreb iz Hrvatske.

Utakmice će se igrati u dvoranama „Sport Eko“, „Šumice“ i Osnovnoj školi „Milan Đ. Milićević“.

Povezana vest:  Dejan Bojović uručio volonterima zahvalnice

Finalne utakmice, u obe konkurencije, odigraće se u subotu, 3. maja u dvorani „Sport Eko“.