Nastavi tradicijuVanja Grbić za „nastavak tradicije“
 
Srpski odbojkaš Vladimir Grbić rekao je povodom održavanja sportske manifestacije „Nastavi tradiciju“ da je to dobra prilika da se kroz sport pomogne drugima.
Manifestacija je humanitarnog karaktera i održaće se 10. i 11. maja na Košutnjaku, a pored Vladimira Grbića promoteri su i Slobodan Bitević i Svetlana Kitić.
Organizatori manifestacije su Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Univerzitet u Beogradu, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije i Univerzitetski sportski savez Beograda.
-Mene su starije kolege, uspešni sportisti uvek učili da poštujem protivnike, da izlazim na teren i viteški se borim. Postigao sam vrhunske rezultate i postao član Kuće slavnih. Vrhunski sportisti misle da je njihova misija ispunjena kada ostvare veliki uspeh. Ja mislim da moja misija tek počinje. Sada je vreme da drugima omogućim da ispunjavaju svoje ciljeve. Tačnije, vreme je da nastavim tradiciju -, objasnio je Grbić.
Ovu ideju pokrenuli su studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja 2011. godine sa idejom da se svi studenti Univerziteta u Beogradu ujedine i da kroz učešće na manifestaciji koja se sastoji od 16 turnira prikupe sredstva za dobrotvorne svrhe. Prethodne tri godine novac se prikupljao za renoviranje fiskulturne sale Gimnazije u Kraljevu koja je uništena prilikom zemljotresa, proslavljenog fudbalera Crvene zvezde Zvonka Milojevića, kao i za uspešne srpske kajakašice sestre Moldovan.
Cilj manifestacije ove godine je prikupljanje sredstava za decu sa Kosova i Metohije.
Povezana vest:  BVA – KOMISIJA ZA MARKETING, Prvi sastanak održan u Istanbulu