boricic_vinerBoričić: Zadovoljni smo saradnjom sa Viner štedišom

 

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić izjavio je danas da očekuje da će se produžiti saradnja sa sponzorom lige – kompanijom Viner štediše, jer su svi bili zadovoljni.

-Uvek je lepo kada se dočeka kraj sezone, a da je većina naših članova zadovoljna. Što se tiče naše saradnje sa Viner štedišama svi su apsolutno prezadovoljni. Posle više godina znamo kome šta treba i gde trebamo podršku – rekao je Boričić na proglašenju najboljih igrača u aprilu.

Povezana vest:  Juniorke Srbije treći put u finalu Prvenstva Evrope

On je dodao da se nada da će Odbojkaški savez Srbije, bez obzira na krizu koja je evidentna, uspeti da produži saradnju.

Predstavnik Viner štediše Kristifor Rat istakao je da je sezona bila sjajna.

-Videli smo mnogo mladić igrača koji su napredovali. Viner štediša se trudi da motiviše igrače nagradama za igrače meseca – rekao je Rat.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Trentino slavio protiv Zvezde sa 3:1

Odbojkaš Radničkog iz Kragujevca Konstantin Čupković osvojio je nagradu za najuspešnijeg igrača u aprilu.

-Sezona se završila na najbolji mogući način. Ispunio sam ono što sam zacrtao. Nagrada je podstrek. U ova teška vremena 500 evra puno znači – rekao je Čupković.

Odbojkašica Crvene zvezde Stefana Veljković naglasila je da je bila iznenađena izborom za najbolju igračicu u poslednjem mesecu lige.

Povezana vest:  Terzić: Zadovoljni smo celim Gran Prijem

-Ovo je za mene velika motivacija za dalje. Zaista mi puno znači. Nisam očekivala, pa sam se iznenadila – rekla je Veljkovićeva.