kids ks„Kids ligu“ u Kruševcu igralo 120 mališana

Treći ovogodišnji turnir VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III Vip Beach Volley lige, počeo je danas u Kruševcu tradicionalnom „Kids ligom“ u kojoj je učestvovalo 120 devojčica i dečaka. Na turniru igra rekordnih 38 ekipa, po 19 u obe konkurencije, a danas su odigrani mečevi kvalifikacija u obe konkurencije.
Takođe tradicionalno, danas je održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Dragi Nestorović, gradonačelnik Kruševca, Vladimir Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters“, Aleksandra Frajtović i Damjan Pušonjić.
U subotu su na program mečevi glavnog turnira u obe konkurencije, kao i dva časa „Vip Beach Masters škole odbojke“, koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters“. Do sada je, u Novom Pazaru (400) i Užicu (650), „Vip Beach Masters školu odbojke“ pohađalo 1050 devojčica i dečaka.
Posle turnira u Novom Pazaru, Užicu i Kruševcu, VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, i III Vip Beach Volley liga nastaviće se turnirima u Novom Sadu, Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži, Temerinu i Beogradu.
Pored turnira „Vip Beach Masters 2014.“, Srbija će biti domaćin turnira Evropskog prvenstva 2014. Novi Sad Masters, koji će se odigrati od 1. – 5. jula i drugog turnira Balkanskog prvenstva 2014. u konkurenciji seniorki i seniora, koji će se odigrati u Beogradu od 22 – 24. avgusta.

Povezana vest:  Bronzane odbojkašice doputovale u Beograd