STRAND 2013 1

Ponovo oboren rekord, 40 ekipa će igrati na četvrtom turniru „Vip Beach Volley lige“ u Novom Sadu

Rekordnih 40 ekipa igraće na četvrtom ovogodišnjem turniru VII „Vip Beach Mastersa 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III „Vip Beach Volley ligi“, koji će se odigrati od petka do nedelje u Novom Sadu. Na turniru će nastupiti 18 ekipa u ženskoj i 22 u muškoj konkurenciji. Kvalifikacije za glavni turnir će se odigrati u petak, kada su takođe na program „Kids liga“ i prvi čas „Vip Beach Masters škole odbojke“, koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters“.
Tradicionalno, još tri časa „Vip Beach Masters škole odbojke“ održaće se u subotu (dva) i nedelju (jedan).
Do sada je „Vip Beach Masters školu odbojke“, u Novom Pazaru (400), Užicu (650) i Kruševcu (450), pohađalo 1500 devojčica i dečaka.
Posle turnira u Novom Pazaru, Užicu, Kruševcu i Novom Sadu, VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, i III Vip Beach Volley liga nastaviće se turnirima u Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži, Temerinu i Beogradu.
Pored turnira „Vip Beach Masters 2014.“, Srbija će biti domaćin turnira Evropskog prvenstva 2014. Novi Sad Masters, koji će se odigrati od 1. – 5. jula i drugog turnira Balkanskog prvenstva 2014. u konkurenciji seniorki i seniora, koji će se odigrati u Beogradu od 22 – 24. avgusta.

Povezana vest:  Preko 2000 devojčica i dečaka na turniru u Apatinu