okupljanje-014

Seniori Srbije u četvrtak uveče (18,00 – 20,00) na Trgu Slobode u Novom Sadu u akciji „Odbojka spaja na trgovima“

Na Trgu Slobode u Novom Sadu, četvrtak uveče (26. jun od 18,00 – 20,00) odigraće se finale turnira, koji će zajednički organizovati OK „Vojvodina NS Seme“ i škole odbojke iz Novog Sada, a najbolji odbojkaši Srbije će uručiti dresove i poklone najuspešnijim ekipama. Na turniru će učestvovati osam ekipa finalista Prvenstva Novog Sada u konkurenciji pionirki i pionira, a specijalni gosti će biti štićenici „Dečjeg sela“ iz Sremske Kamenice, čija ekipa će nastupiti na Turniru.
Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Muška seniorska reprezentacija Srbije je ove godine u okviru projekta „Odbojka spaja“ posetila Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ i OŠ „Duško Radović“ u Nišu, a projekat se nastavlja akcijom „Odbojka spaja na trgovima“. Najbolji odbojkaši Srbije i Italije posetili su prošle godine „Dečje selo“ u Sremskoj Kamenici, a posle nezaboravnog druženja, štićenici „Dečjeg sela“ su prisustvovali utakmicama odigranim u SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu.
Seniori Srbije će u okviru V vikenda B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014. igrati protiv Bugarske.
Prva utakmica će se odigrati u petak, 27. juna od 20,00 časova u dvorani SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu, a druga u nedelju, 29. juna od 20,00 časova u dvorani „Čair“ u Nišu.

Povezana vest:  Marko Ivović i Pariz osvojili titulu pobednika Kupa CEV posle "zlatnog seta" – Ivović najbolji igrač finala