P1040880

Održan sastanak Zonskih asocijacija CEV u Beču

U Beču je danas održan sastanak Zonskih asocijacija CEV, kojim je predsedavao Andre Mejer iz Luksemburga, predsednik CEV, a u radu su učestvovali Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV, i Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV.
Sastanku su prisustvovali predstavnici Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA), Istočno – evropske zonske asocijacije (EEVZA), Srednje – evropske zonske asocijacije (MEVZA), Severno – evropske zonske asocijacije (NEVZA), Zapadno – evropske zonske asocijacije (WEVZA) kao i „Udruženja Malih zemalja“ (SCD).
Andre Mejer je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima rada Zonskih asocijacija na promociji odbojke i naglasio da je najvažniji cilj rad sa mlađim kategorijama, a kao pozitivan primer naveo „Dečji festival BVA“ organizovan u Istanbulu.
Predstavnici Zonskih asocijacija su predsedniku Mejeru podneli izveštaje o radu u prethodnom periodu, kao i buduće planove.
Večeras će u dvorcu Hofburg u Beču (20,00) biti održano „Gala veče CEV“, kao i žreb za Deniz bank Ligu šampiona 2015. u obe konkurencije.

Povezana vest:  SENIORKE – XXVII EP 2011. – „ODBOJKA SPAJA“, Počasni organizacioni odbor održao poslednji sastanak