maja_ognjenovic_srb_costa_rika
Maja Ognjenović u Dinamo Azotari!
 
Maja Ognjenović, reprezentativka Srbije, aktuelnog prvaka Evrope, najbolji dizač Starog kontinenta, stigla je u Dinamo Azotaru! Posle pet sezona provedenih u inostranstvu,  vratila se na srpsku odbojkašku scenu. Maja Ognjenović će već u četvrtak biti u Pančevu,  a u dresu Dinamo Azotare trebalo bi da debituje u subotu u duelu protiv Varadina.
– Zaista presrećni ali ne bih želeo sebe da stavljam u prvi plan iako sam direktor kluba. Iako imam 63 godine i toliko ugovora sam potpisao, ovo je prvi put da je ruka zadrhtala. Ipak je Maja Ognjenović veličina – rekao je Duško Bokšan.
Maji Ognjenović, novoj akviziciji Dinamo Azotare pripašće dres sa brojem 18.
– Pravilnik o registraciji koji reguliše poseban prelazni rok kaže da svaki igrač može samo jednom da koristi poseban broj. Što se tiče odlaska iz kluba, mi ne želimo da sprečavamo naše igrače da traže što bolju egzistenciju. To se isto odnosi i na Maju, ukoliko izrazi želju da ode iz kluba, dobiće sertifikat da može u inostranstvo, ali ne u neki od naših klubova – pojasnio je Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.
Povezana vest:  Seniori Srbije na šestom mestu FIVB rang liste