MILOS NIKIC SA NOVIM LOPTAMA SA KOJIMA CE SE IGRATI OVE GODINE U LS„Srpski dvoboj“ u Istanbulu – Miljković i Nikić protiv Stankovića i Podraščanina
 
Derbi 1. kola Deniz bank Lige šampiona u konkurenciji odbojkaša odigraće se u Istanbulu. Fenerbahče SK Istanbul, za koji igraju Ivan Miljković i Miloš Nikić, ugostiće Kućine Lube Treju iz Italije, za koji igraju Dragan Stanković i Marko Podraščanin u okviru 1. kola E grupe. „Srpski dvoboj“ u Istanbulu na programu je u sredu, 5. novembra od 18,00 časova po našem vremenu u dvorani Burhan Felek.
U 1. kolu G grupe, Sir Sejfti Peruđa, za koju igraju Goran Vujević i Aleksandar Atanasijević, a Nikola Grbić je trener, dočekaće Halkbank iz Ankare u četvrtak, 6. novembra od 20,30 časova u dvorani Palaevanđelisti u Peruđi.
Direktne prenose utakmica Deniz bank Lige šampiona 2015. Možete gledati na TV Sport Klub i na www.laola1.tv
Utakmicom Aseko Rešovija – Budvanska Rivijera večeras će početi Deniz bank Liga šampiona u konkurenciji odbojkaša u kojoj će nastupiti 17 igrača, 2 trenera i 5 sudija iz Srbije. Večeras će u Poljskoj, Marko Ivović u dresu Rešovije dočekati Petra Krsmanovića, Lazara Ćirovića, Aleksandra Ivkovića i Milana Ćelića, koji igraju za Budvansku Rivijeru, a sa klupe ih predvodi Slobodan Boškan. U drugoj utakmici današnjeg programa igraće Noliko Mazeik – Tur, a prvi sudija meča u Belgiji biće Goran Gradinski, međunarodni sudija iz Srbije.
Igrači iz Srbije nastupaju za 9 klubova iz 7 zemalja (Italija, Turska, Poljska, Nemačka, Rumunija, Švajacarska i Crna Gora) učesnika Deniz bank Lige šampiona.
Dragan Stanković i Marko Podraščanin su članovi Kućine Lube Treje iz Italije, Goran Vujević i Aleksandar Atanasijević igraju za Sir Sejfti Peruđu iz Italije, a trener je Nikola Grbić.
Ivan Miljković i Miloš Nikić igraju za Fenerbahče SK Istanbul iz Turske.
U Poljskoj su Srećko Lisinac i Aleksa Brđović, članovi PGE Skra Belhatova, a Marko Ivović igra za Aseko Rešoviju Žešov.
Aleksandar Spirovski igra za Berlin Risakjling Volejs iz Nemačke.
U Rumuniji igraju Bojan Janić i Nikola Rosić za Tomis Konstancu.
Nemanja Jakovljević je član Dragons Lugana iz Švajcarske.
Petar Krsmanović, Lazar Ćirović, Aleksandar Ivković i Milan Ćelić igraju za Budvansku Rivijeru iz Crne Gore, a trener je Slobodan Boškan.
Utakmice Deniz bank Lige šampiona 2015. u konurenciji odbojkaša sudiće Goran Gradinski, Vladimir Simonović, Ivan Lazarević, Boris Kolarević i Mirko Janković, međunarodne sudije iz Srbije.
Povezana vest:  SENIORKE – 45. KUP SRBIJE – OSMINA FINALA, Pobeda Vizure u Staroj Pazovi