kupsrbije1SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2014./2015.
Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije 28. novembra

Dušan Keser, predsednik Takmičarske komisije OSS, saopštio je da će se žreb za četvrtfinale 49. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, i 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, održati u petak, 28. novembra u 13,00 časova u beogradskom hotelu „M“.
Plasman u četvrtfinale 49. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica izborili su Crvena Zvezda, NIS Spartak iz Subotice, TENT iz Obrenovca, Železničar iz Lajkovca, Jedinstvo iz Užica, Jedinstvo iz Stare Pazove, Vizura i Dinamo iz Pančeva.
U konkurenciji odbojkaša, plasman je do sada izborila jedino Crvena zvezda.
Preostalih sedam utakmica osmine finala odigraće se od 25. – 27. novembra. Dve utakmice odigraće se u utorak, 25. novembra (Užice i Subotica), četiri utakmice u sredu, 26. novembra (Novi Pazar, Niš, Beograd, Klek), a jedna utakmica u četvrtak, 27. novembra (Inđija).
Žreb će biti poludirigovan u obe konkurencije. Prve utakmice će se odigrati 23. decembra, a domćini će biti iz drugog „šešira“, dok će se revanš utakmice odigrati 26. decembra na terenima ekipa iz prvog „šešira“.

Povezana vest:  SENIORKE – 47. KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE, Prve utakmice u utorak – tri revanša u petak, u četvrtak Vizura Vol Art – Železničar na RTS 2

SENIORKE:

Prvi „šešir“: Vizura, TENT (Obrenovac), Crvena zvezda, NIS Spartak (Subotica)
Drugi „šešir“: Jedinstvo (Stara Pazova), Železničar (Lajkovac), Jedinstvo (Užice), Dinamo (Pančevo)

SENIORI:

Prvi „šešir“: Crvena zvezda, pobednik mčea Novi Pazar Junior – Partizan, pobednik meča Niš – Vojvodina NS Seme (Novi Sad), pobednik meča Klek Srbijašume – Radnički (Kragujevac)
Drugi „šešir“: pobednik meča Spartak (Subotica) – Ribnica (Kraljevo), pobednik meča Inđija – Spartak (Ljig), pobednik meča Užice – Đerdap (Kladovo), pobednik meča Železničar (Beograd) – Mladi radnik (Požarevac)

Povezana vest:  Kolaković: Bugari su favoriti, ali pobeđivali smo i bolje