IMG 08388. „VIP BEACH MASTERS 2015.“ – 4. „VIP BEACH VOLLEY LIGA“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU

Zvanično fotografisanje igračica i igrača beach – volley obavljeno u Beogradu – u petak fotografisanje u Novom Sadu

Odbojkaški savez Srbije organizovao je danas, u prostorijama Agencije „Crvena zvezda marketing“ u Beogradu fotografisanje igračica i igrača beach – volley povodom predstojećeg 8. „Vip Beach Mastersa 2015. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“, odnosno 4. „Vip Beach Volley Lige“. Fotografisanju je prisustvovalo 40 igračica i igrača, a sutra (petak, 3. april) će se fotografisanje obaviti u prostorijama Odbojkaškog saveza Vojvodine u Novom Sadu za igračice i igrače iz Vojvodine.

Povezana vest:  SENIORKE - II EVROPSKA LIGA 2010. - FINALNI TURNIR, Jelena Nikolić MVP i najbolji primač, Brakočević najbolji smečer, a Ognjenović tehničar

Fotografisanje je obavljeno radi pravljenja baze podataka i profila igračica i igrača, kako na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije, tako i na sajtu Evropske Odbojkaške Konfederacije. Pored slike, svaki profil sadržaće osnovne podatke o svakom igraču kao što su ime i prezime, datum i mesto rođenja, visina, težina i dosadašnji uspesi u odbojci i odbojci na pesku.

4. „Vip Beach Volley Liga“ počeće u Velikom Gradištu (26. – 28. jun), dok će se Finalni turnir odigrati na Adi Ciganliji u Beogradu (27. – 29 avgust).

Povezana vest:  Terzić saopštio širi spisak za OI u Tokiju

8. „VIP BEACH MASTERS 2015.“ – 4. „VIP BEACH VOLLEY LIGA“ – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU – RASPORED TURNIRA:

26. – 28. JUN: VELIKO GRADIŠTE

3. – 5. JUL: KRALJEVO

10. – 12. JUL: BAČ

17. – 19. JUL: ČAJETINA

24. – 26. JUL: NOVI SAD

31. JUL – 2. AVGUST: ŠABAC

Povezana vest:  SENIORI – VI SVETSKI KUP ŠAMPIONA 2013., Brazil pobednik, Rusija kao debitant stigla do srebra, bronza Italiji – Muserski MVP

7. – 9. AVGUST: ZRENJANIN

14. – 16. AVGUST: SOMBOR

27. – 29. AVGUST: BEOGRAD (Finalni turnir)