loptaXXVI SVETSKA LIGA 2015.

Rezende: Očekujem fantastične utakmice pred punim tribinama u Novom Sadu i Beogradu, u Srbiji se poznaje i voli odbojka

Reprezentacija Brazila doputovala je u ponedeljak u Novi Sad i smestila se u hotel „Sole mio“, gde su im se od večeras (sreda, 10. jun) pridružili reprezentativci Srbije. Brazilci su trenirali u dvorani SPC „Vojvodina“, gde će se u petak, 12. juna od 20,00 časova odigrati prva utakmica III vikenda A grupe XXVI Svetske lige 2015.

Povezana vest:  Osmo zlato za kadete Srbije

U razgovoru za sajt OSS, Murilo Endreš, primač i jedan od najboljih i najiskusnijih reprezentativaca „karioka“ naglasio je da su mečevi sa Srbijom uvek posebni i da očekuje odlične utakmice u petak i nedelju.

Bernardo Rezende „Bernardinjo“, jedan od najtrofejnijih odbojkaških trenera na svetu, istakao je da očekuje fantastične utakmice u Novom Sadu i Beogradu, naglasivši da je Srbija zemlja u kojoj su sport i fantastični rezultati nešto što je fascinantno s obzirom na broj stanovnika. Takođe, Rezende je u intervju za sajt OSS evocirao uspomene na finalni meč Svetske lige 2003. između Brazila i Srbije i Crne Gore, koji je FIVB proglasio za jedan od najboljih mečeva u istoriji odbojke.

Povezana vest:  Vojvodina NS Seme gostuje u Gdanjsku u 1. kolu Lige šampiona, 4. novembra