spensdeca-010

„Naša strana mreže 2015.“ darovala lopte za 23 novosadske „škole odbojke“

U okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, „Naša strana mreže 2015.“, pre treninga muške seniorske reprezentacije Srbije polaznici „škola odbojke“ iz Novog Sada, dobili su na poklon odbojkaške lopte, kao i ulaznice za utakmicu protiv Italije, koja će se odigrati u petak, 26. juna od 20,00 časova.
Usledilo je fotografisanje sa odbojkašima, a zatim su svi zajedno krenuli na trening.
Seniori Srbije su počeli sa radom, a sa tribina ih je posmatralo stotinak najvernijih i najmlađih odbojkašica i odbojkaša.
U dosadašnjim akcijama i projektima u Novom Sadu: „Naša strana mreže 2015.“ i „Odbojka spaja na trgovima“, učestvovali su predstavnici 24 „škole odbojke“ iz Novog Sada i okoline: NS Volej Tim, sportsimo pajp, Voša, Čamp 07, Futog, Novi Sad, SK volej, Smeč, Grbić, Futog vest, Dunav volej, NS tim, As, Metal matik, Zmaj, Blok aut, Detelinara, BiT, Klisa, Štrand volej, Sirig, FOK, Mladost, Volejebol 2000 i Voša 1, a poseban doprinos sprovđenju akcija u Novom Sadu dali su Božidar Vučićević, Kolja Nedić i Marko Babalj, kadeti OK Vojvodina NS Seme iz Novog Sada.
Cilj projekta „Naša strana mreže 2015.“ je popularizacija odbojke u gradovima i široj društvenoj zajednici uz angažovanje nekadašnjih igrača, velikana srpske odbojke u godini u kojoj se obeležava 15 godina od najvećeg uspeha naše odbojke – zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju.

Povezana vest:  “TROFEJ BEOGRAD 2012.” – 47. MEĐUNARODNI TURNIR GRADSKIH OMLADINSKIH REPREZENTACIJA, 34 ekipe iz 27 gradova iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, BJR Makedonije, Crne Gore i Bosne Hercegovine