LOGO - LOKOVOLEJ

6. MEĐUNARODNI TURNIR „LOKOVOLEJ 2015″

Nikola Kovačević predao srebrne medalje kadetima Srbije

Nikola Kovačević, reprezentartivac Srbije i član Lokomotive iz Novosibriska, predao je srebrne medalje kadetima Srbije na ceremoniji proglašenja pobednika na 6. Međunarodnom turniru „Lokovolej 2015.“, koji je juče završen u Novosibirsku.
Kadeti Srbije su dobili dve pojedinačne nagrade, ali su organizatori napravili grešku prilikom dodele nagrade za najboljeg libera. Umesto Stefana Negića, organizatori su prozvali Stefana Skakića, primača Srbije, i uručili mu nagradu na kojoj piše da je namenjena najboljem liberu, a zatim i fotografisali, što je unelo dodatnu zabunu. U delegaciji kadetske reprezentacije Srbije je uočena greška, da bi potom organizatori uputili izvinjenje Draganu Tadiću, tim menadžeru Srbije. Zvanično, Srbija je dobila dve pojedinačne nagrade: Vuk Ivanković je najbolji napadač, a Stefan Negić, najbolji libero Turnira.
Finalnom meču i ceremoniji dodele nagrada prisustvovala je kompletna muška ekipa Lokomotive iz Novosibirska.
Vjačeslav Bratcev, ministar za sport i fizičko vaspitanje Novosibirska, Sergej Ahapov, načelnik sekretarijata za sport i fizičko vaspitanje Novosibirska, i Artem Volvič, bloker Lokomotive, predali su bronzane medalje odbojkašima Zelenogorska.
Srebrne medalje kadetima Srbije predali su Nikola Kovačević, reprezentativac Srbije i primač Lokomotive, Pavel Vasiljevič Burcev, direktor socijalnog razvoja „Železnica Rusije“, i Aleksej Manakov, rektor Sibirskog državnog univerziteta železničkog saobraćaja.
Zlatne medalje odbojkašima Novosibirska predali su Anatolij Mihajlovič Čabunjin, potpredsednik „Železnica Rusije“, Anatoli Abramovič Reger, direktor „Zapadno – Sibirske železnice“ i Aleksandar Butko, kapiten i tehničar Lokomotive.
Pojedinačne nagrade predali su Vjačeslav Bratcev, ministar za sport i fizičko vaspitanje Novosibirska, i Andrej Voronkov, trener Lokomotive.

Povezana vest:  Maksimalna pobeda Srbije nad Australijom

KADETI – 6. MEĐUNARODNI TURNIR „LOKOVOLEJ 2015″ – NOVOSIBIRSK, RUSIJA:

POJEDINAČNE NAGRADE:
MVP: KONSTANTIN ABAJEV (NOVOSIBRISK)
NAPADAČ: VUK IVANKOVIĆ (SRBIJA)
LIBERO: STEFAN NEGIĆ (SRBIJA)
TEHNIČAR: ANTON FEDOTOV (ZELENOGORSK)
BLOKER: MARK HMELINSKI (NOVOSIBIRSK)

KONAČAN PLASMAN:
1. NOVOSIBIRSK
2. SRBIJA
3. ZELENOGORSK
4. UFA
5. KEMEROVO
6. BLAGOVEŠENSK