trim_grupnaMinistarka zahvalila sponzoru na razvoju odbojke

 

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković priredila je danas oproštajni prijem za predsednika Upravnog odbora VIP mobajl Aleksandra Sperla, u znak zahvalnosti za sve što su ta kompanija i on lično učinili za razvoj odbojke u Srbiji.

-Država i ministarstvo duguju zahalnost toj kompaniji za doprinos koji je dala odbojkaškom sportu. Odbojkaški savez Srbije je jedan od najorganizovanijih, odbojka je među najpopularnijim sportovima u školama i ima vrhunske rezultate – rekla je Samardžić Marković.

Povezana vest:  JUNIORKE – BALKANSKO PRVENSTVO 2013., Srpkinjama srebro u Izmiru

Predsednik UO VIP mobajl izrazio je zahvalnost i istakao da je veoma ponosan što je učestvovao u razvoju odbojke na pesku.

-To je za mene bilo sjajno iskustvo. Tražili smo partnera među uspešnim sportovima i pronašli smo ga u odbojci – rekao je Šperl koji prelazi na novu dužnost.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić zahvalio je Ministarstvu na prijemu, podsetio na prošle rezultate i izrazio nadu da će ovaj sport i dalje imati uspeha.

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORKE, NIS SPARTAK, Crvena zvezda i Vizura u polufinalu plej-ofa

Kompanija VIP mobajl je generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije od 2008. godine, a od tada su podeljene profesionalne „mikasa“ lopte u 900 osnovnih škola.

S druge strane, učestvovanjem u razvoju odbojke na pesku trebalo bi da Srbija dobije reprezentaciju koja će učestvovati na Olimpijskim igrama 2012. godine.