Žreb za osminu finala 51. Kupa Srbije  u konkurenciji odbojkašica i 52. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša obaviće se u utorak, 18. oktobra u 13,00 časova u beogradskom hotelu „M“, saopštio je Dušan Keser, predsednik Takmičarske komisije OSS.

U osmini finala Kupa Srbije u obe konkurencije igraće se jedna utakmica, a termini su 15. i 16. novembar.

U konkurenciji odbojkašica, domaćini utakmica biće Jedinstvo iz Užica, Kraguj – Radnički iz Kragujevca, Futog, Klek Srbijašume, Iton Srem Tempo iz Sremske Mitrovice, Ub, Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca i Leskovac 98.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Skavolini prejak za odbojkašice Crvene zvezde

U „prvom šeširu“ će biti gostujuće ekipe: Vizura, Jedinstvo iz Stare Pazove, TENT iz Obrenovca, NIS Spartak iz Subotice, MD Zrenjanin, Železničar iz Lajkovca, Dinamo iz Pančeva i Crvena zvezda.

Domaćini će i u konkurenciji odbojkaša biti u „drugom šeširu“: Klek Srbijašume, Jedinstvo iz Stare Pazove, Borac iz Starčeva, Spartak iz Subotice, Futog, Mladi radnik iz Požarevca, Kosovska Mitrovica i Pirot.

Povezana vest:  Vizura maksimalna protiv Kohile – Dinamo iz Krasnodara rival u 3. kolu

U „prvom šeširu“ će biti gostujuće ekipe: Crvena zvezda, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, Novi Pazar, Niš, Partizan, Spartak iz Ljiga, Ribnica iz Kraljeva i Radnički iz Kragujevca.