beachvolley_NS_28_8_2010_3Počeo poslednji Vip Beach Masters turnir u ovoj godini
Srbija će ovog vikenda dobiti nove šampione i šampionke trećeg Vip Beach Mastersa
Finalno takmičenje Prvenstva Srbije u odbojci na pesku  Vip Beach Masters 2010, u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije, počelo je danas na novosadskoj plaži Štrand. Turnir se nastavlja tokom vikenda, dok će u nedelju, 29. avgusta, biti odigrani polufinalni i finalni mečevi za šampione i šampionke ovogodišnjeg, trećeg Vip Beach Masters. Za nagradni fond od 11.500 evra nadmeće se najboljih 16 muških i 8 ženskih timova koji su uspeli da se plasiraju u glavni deo turnira.
Za kvalifikacije se prijavilo 37 muških i 12 ženskih ekipa iz Srbije, kao i jedan muški tim iz  Hrvatske, Krešimir Perić i Grga Trimčevski, kao i Čehinje, Vorlova i Rehackova koje će svakako doprineti da poslednji turnir u ovoj sezoni bude jedan od najinteresantnijih turnira ove sezone.
Ulaz za sve mečeve Vip Beach Masters-a je slobodan, a organizatori su pripremili za kraj ove sezone sjajni zabavni program uz najnovije letnje muzičke hitove za koje je zadužen DJ,  tu su i igračice na pesku, dok se u pauzama između mečeva organizuju promotivne nagradne igre sa zanimljivim poklonima. Publiku na noge diže već svima dobro poznati tandem voditelj Galeb Nikačević sa programa MTV Adria i čuvenim brazilskim animatorom Marselom.
Turnir se završava u nedelju, u 18 časova, svečanom ceremonijom dodele priznanja i Vip nagradnih čekova. Tri najbolje ekipe novosadskog turnira će, uz zlatne, srebrne i bronzane medalje i pehare, osvojiti i novčane nagrade –1.800 evra pripašće prvoplasiranom muškom timu, 1.200 evra za drugo mesto i 950 evra za treće mesto u muškoj konkurenciji, odnosno 1.300 evra za prvoplasirane odbojkašice, 1.000 evra za drugo mesto i 750 evra za treće mesto u ženskoj konkurenciji. Posle ove ceremenije, biće proglašeni i šampioni i šampionke Srbije u odbojci na pesku za 2010. godinu.
Povezana vest:  Seniorke i seniori Srbije u Viljnusu – rivali Litvanija, Češka i Slovačka (seniorke), odnosno Litvanija, Poljska i Estonija (seniori)