W 10OSS – WIENER STADTISCHE OSIGURANJE – UOKPL

 

Potpisan novi Ugovor o saradnji

 

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova prve lige i kompanije Viner Štediša osiguranje potpisali su danas u Beogradu ugovor o nastavku saradnje.

Predsednik OŠ Aleksandar Boričić izjavio je tim povodom da je „timski rad“ najvažniji preduslov uspeha.

-Pokazali smo da možemo timski da radimo, a da rezultati stižu samo onda kada se tačno zna ko šta radi – rekao je Boričić.

Prvi čovek OŠ poručio je da će OŠ i naredne sezone „osmisliti nešto novo“.

Povezana vest:  U Kragujevcu drugo testiranje pionira za turnir kvalifikacija za premijerno Evropsko prvenstvo 2017

-Nadam se da ćemo afirmisati nove igrače i da će naši klubovi ponoviti prošlogosišnji uspeh – rekao je Boričić.

Predsednik Upravnog odbora kompanije Viner Štediše osiguranja Kristof Rad istakao je da je izuzetno zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa OŠ i našom ligom uopšte.

-Do sada smo odlično sarađivali, a rezultati svih kategorija, od juniorskih do seniorskih, bili su na visokom nivou. Sada je fokus na međunarodnim takmičenjima i nadamo se da ćemo na kraju sezone svi biti ponosni – rekao je Rat.

Povezana vest:  KADETI – BALKANSKO PRVENSTVO 2014., Bugarska uspešnija posle četiri seta

Predsednik Udruženja odbojkaških klubova Prve lige Goran Ćato izjavio je da su rezultati u protekle četiri godine „bili impresivni“, zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom Viner štediše osiguranje.

-Ta kompanija je prepoznala u našoj odbojkaškoj ligi želju za usmeravanjem mladih ljudi ka pravim drušstvenim vrednostima – rekao je Ćato.

On je podsetio da u našoj prvoj ligi dominantnu ulogu imaju igrači koji su tu već četiri godine.

-Taj uspeh nas je rukovodio da nastavimo saradnju koja ulazi u petu godinu. Pokušaćemo da se odužimo kroz marketinšku promociju i što predaniji stručni rad, što bi sve zajedno trebalo da donese još bolje rezultate – rekao je Ćato.

Povezana vest:  Terzić: Ponovo sam video motiv i želju posle mnogo vremena

Ana Bjelica, korektor Crvene zvezde, predala je Kristofu Ratu, dres Crvene zvezde, šampiona Srbije u ženskoj konkurenciji u protekloj sezoni.Milan Ilić, kapiten Radničkog Kredi banke iz Kragujevca, predao je Kristofu Ratu, dres Radničkog Kredi banke, šampiona Srbije u muškoj konkurenciji u protekloj sezoni.