Wiener_Liga-odbojkaVINER LIGA, SENIORKE

 

Radnički savladao Jedinstvo

 

Radnički je protiv Jedinstva došao do druge pobede u sezoni, prve na domaćem terenu. Krstašice su bile bolji rival od Užičanki, imale su više raspoloženih igračica, na kraju i dovoljno koncentracije u završnici drugog seta kad se „lomio“ meč.

 

Tokom celog prvog perioda Radnički je imao prednost i na kraju je sasvim zasluženo došao do vođstva. Slična slika viđena je i u drugom setu, ponovo su domaće imale „plus tri“ na drugom tehničkom tajm-autu (16:13), ali je tada usledio preokret.

Povezana vest:  GRAN PRI, Srbija pobedila Dominikansku Republiku u tri seta

 

Jedinstvo je u zavšnicu ušlo sa tri poena viška (21:18), ali je Radnički tada imao snage da uzvrati – 25:23. U trećem setu rivali su bili ravnopravni samo do polovine, a potom je Radnički dodao gas i ostvario prvu maksimalnu pobedu ove sezone.

 

Radnički – Jedinstvo 3:0 (25:18, 25:23, 25:19)

 

Dvorana: SD „Radnički“. Gledalaca: 130. Sudije: Vladimir Simonović i Vladimir Cvetković. Trajanje meča: 79 minuta.

Povezana vest:  Boričić: Ulaganje u odbojku se isplati

RADNIČKI: Bjegović 14, Medić 7, Veljković 7, Milanović (libero), Mitrović, Mirkić, Katić 4, Martinović, Radović 14, Kovačević, Radonjić, Tomić 9. Trener: Dejan Desnica.

JEDINSTVO: Todorović (libero), Stojković 8, Trivunović 4, Sekulić, Jelisavčić 4, Stevanović 4, Vitorović, Čvorić, Sandić 4, Drulović, Spasenić, Terzić 15. Trener: Vlastimir Vasiljević.