Alex_Ferguson_1Ferguson želi Džeku i Snajdera

 

Mančester Junajted želi u svoje redove da dovede holandskog veznjaka iz Intera Veslija Snajdera, te bosansko-hercegovačkog reprezentativca i napadača Volfsburga Edina Džeku, izveštava Daily Star.

Američka porodica Glazer, vlasnici Mančester Juniteda, odobrili su menadžeru Aleksu Fergusonu 50 miliona funti za pojačanja, saznao je u subotu ekskluzivno Goal.com. Naravno, legenadarni škotski strateg će imati i veći iznos na raspolaganju ukoliko se odluči na prodaju nekog od igrača iz trenutnog kadra “’crvenih đavola“.

Povezana vest:  Stojanović: Pokazali smo dva lica

Daily Star piše da su najveće dve želje Mančester Junajteda Snajder i Džeko.

Vesli Snajder, prvi favorit za Zlatnu loptu, nakon što je prošle sezone s Interom osvojio trostruku krunu, a potom je s holandskom reprezentacijom dogurao do finala Svetskog prvenstva, mogao bi da bude idealna zamena za Pola Skolsa, ako se jedan od simbola kluba odluči da povuče u mirovinu po završetku ove sezone.

Povezana vest:  Navijaču Napolija petogodišnja zabrana prisustva utakmicama

Volfsurgov napadač Edin Džeko već je duže vreme na meti brojnih velikih evropskih klubova. Jedan od njih je i Mančester Junajted, pogotovo nakon što je Džeko dao lepi gol glavom “crvenim đavolima“ u Ligi šampiona prošle sezone.

Ali, Ferguson će teško Džeku istrgnuti iz ruku menadžeru “vukova“ Stevu Meklarenu, koji se želi  da se odrekne svog najboljeg igrača.

Povezana vest:  Ferdinand: Treba limitirati broj stranaca u engleskim klubovima