RADNICKI_PARTIZANVINER LIGA, SENIORI

Šampion slavio u Smederevu

 

Šampion je prilično lako došao do pobede u prvom meču u sezoni, na gostovanju Smederevu. Od starta meča gosti su nametnuli svoj ritam, a očigledno je bilo da su trenutno daleko spremniji od Smederevaca.

Radnički je brzo napravio razliku (8:5), a do kraja prvog seta je samo uvećavao prednost za konačnih 25:15. Najzanimljivije je bilo u drugom periodu, koji je kako se kasnije ispostavilo odlučio pobednika. Imao je domaćin tada prednost u finišu (23:20), ali ne i dovoljno koncentracije da dođe do izjednačenja.

Povezana vest:  JUNIORI – XVI SP 2011, Juniori Srbije od ponedeljka na Rogli

Kragujevčani su osvojili narednih pet poena u ovom periodu – 25:23. Već na startu trećeg seta sve je bilo jasno. Radnički je brzo stekao ogromnu razliku, vodio čak i sa 14:1, a do kraja seta Smederevci su sakupili samo devet poena.

Smederevo – Radnički Kredi banka 0:3 (15:25, 23:25, 9:25)

Dvorana: „Smederevo“. Gledalaca: 250. Sudije: Dejan Antić (Užice) i Igor Miljković (Beograd). Trajanje meča: 66 minuta.

Povezana vest:  SENIORKE I SENIORI – BVA KUP 2010., Ribnica iz Kraljeva pobednik BVA Kupa

SMEDEREVO: Petrović 2, Spasić (libero), Simeunović 4, Gatalica 2, S. Stevanović 7, D. Đorđević 2, Kalinić, Perović 6, Aleksić, N. Đorđević, Celić 3. Trener: Siniša Živak.

RADNIČKI KREDI BANKA: Ćirović 2, Jovanović 2, Radović 7, Perović 2, I. Ivović 5, Stevanović 6, Ilić 4, J. Ivović 5, Maksimović 8, Pantelić (libero), Opačić 3, Hadžifejzović 6. Trener: Slobodan Kovač.

Povezana vest:  Odbojkašice Vizure i odbojkaši Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije