kupsrbije1KUP SRBIJE, ŽREB

U četvrtak žreb osmine finala Kupa Srbije

 

Žreb osmine finala 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, kao i osmine finala 46. nacionalnog Kupa u muškoj konkurenciji biće obavljen 28. oktobra u 13 časova u beogradskom hotelu ‑M.

U konkurenciji odbojkašica u prvom šeširu će biti Crvena zvezda, subotički Spartak, Tent iz Obrenovca, beogradska Vizura, Dinamo (Pančevo), Klek, Jedinstvo iz Užica i Poštar 064 (Beograd).

Povezana vest:  SENIORI – XXI SVETSKA LIGA 2010., Šesta pobeda Srbije i nova tri boda

U drugom šeširu su domaćini utakmica osmine finala Radnički (Beograd), Kolubara (Lazarevac), Vizura Supernova (Beograd), Pionir Petrol (Novi Sad), Student (Niš), Gimnazijalac (Kraljevo), Smeč (Kragujevac) i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Na žrebu u konkurenciji odbojkaša u prvom šeširu će biti Radnički (Kragujevac), beogradski Crvena zvezda i Partizan, Vojvodina (Novi Sad), Ribnica (Kraljevo), Mladi radnik (Požarevac), Spartak iz Ljiga i Smederevo.

Povezana vest:  Dve ekipe iz Srbije u Ankari – Raško Jovanović oduševljen uslovima

U drugom šeširu nalaze se domaćini mečeva osmine finala Železničar (Beograd), Jedinstvo (Stara Pazova), Niš, Borac (Starčevo), Đerdap (Kladovo), Novi Pazar Junior, Obilić (Beograd) i Spartak (Subotica).

Utakmice osmine finala Kupa Srbije u obe konkurencije biće odigrane 9. i 10. novembra.