kupsrbije1SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE

 

Žreb narednog utorka

 

Žreb četvrtfinala 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, kao i 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, obaviće se narednog utorka, 23. novembra u 12,00 časova u beogradskom hotelu “M”.

Plasman u četvrtfinale 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica do sada su izborili Klek, TENT Obrenovac, Radnički iz Beograda, Jedinstvo iz Užica, Crvena zvezda, Vizura iz Beograda i Vizura Supernova iz Beograda. Osmi učesnik četvrtfinala biće pobednik meča osmine finala Gimnazijalac Kraljevo – Dinamo Azotara Pančevo, koji je odložen zbog posledica zemljotresa u Kraljevu.

Povezana vest:  Iran i Japan će se boriti za preostalo, 16. mesto u Svetskoj ligi 2013.

Utakmice četvrtfinala 45. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica odigraće se 22. i 25. decembra.

Žreb će biti poludirigovan, pošto će u prvom šeširu biti Crvena zvezda, Radnički iz Beograda, TENT iz Obrenovca i Vizura iz Beograda, koji će biti domaćini u drugim utakmicama četvrtfinala. Domaćini prvih utakmica četvrtfinala biće ekipe iz drugog šešira: pobednik meča Gimnazijalac Kraljevo – Dinamo Azotara Pančevo, Klek, Jedinstvo Užice i Vizura Supernova Beograd.

Povezana vest:  Terzić: Nismo imali adekvatan pristup meču

Plasman u četvrtfinale 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša izborili su Partizan, Crvena zvezda, NIS Vojvodina iz Novog Sada, Spartak iz Subotice, Radnički Kredi banka iz Kragujevca, Spartak iz Ljiga, Niš i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Utakmice četvrtfinala 46. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša odigraće se 23. i 26. decembra.

Žreb će biti poludirigovan, pošto će u prvom šeširu biti Radnički Kredi banka iz Kragujevca, Crvena zvezda, Partizan i NIS Vojvodina iz Novog sada, koji će biti domaćini u drugim utakmicama četvrtfinala. Domaćini prvih utakmica četvrtfinala biće ekipe iz drugog šešira: Spartak iz Subotice, Jedinstvo iz Stare Pazove, Spartak iz Ljiga i Niš.

Povezana vest:  SENIORI – GM KAPITAL KUP IZAZIVAČA, Fantastični Partizan maksimalno trijumfovao u Bakuu