zvezda_fakrum_musina_devojke (2)VINER LIGA, SENIORKE

 

Ubedljiva pobeda Zvezde u Kleku

 

 

U poslednjem meču 11. kola Crvena zvezda je lako, za samo 58 minuta igre, slavila jedanaestu pobedu u Viner štediše Super ligi protiv Kleka. Beograđanke nisu imale nikakvih problema protiv izuzetno mladog tima koji od ovog meča predvodi trener Zoran Pavlović, a o tome najbolje svedoči konačan rezultat.

Povezana vest:  SENIORKE – II EVROPSKA LIGA 2010., Pobeda Bugarske

 

Klek je osvojio ukupno 29 poena, pa je sasvim očigledno da ovom timu predstoji grčevita borba za opstanak u društvu najboljih. Sa druge strane, Crvena zvezda je povećala prednost u odnosu na najbliže pratioce, a sada je to Vizura koja je na drugoj poziciji preskočila NIS Spartak. Gošće nisu igrale u najjačem sastavu, a debi u crveno-belom dresu imala je Mina Popović.

Povezana vest:  SENIORKE – XXI GRAND PRIX 2013., Srbija na završnici u Saporou – sutra protiv Kine za 1. mesto na tabeli

 

Klek – Crvena zvezda 0:3 (9:25, 11:25, 9:25)

 

Dvorana: „Miloš Grbić“. Gledalaca: 200. Sudije: Dragan Tomašević i Dejan Antić. Trajanje meča: 58 minuta.

KLEK: Vasiljević, Perić 2, Bodiroga 2, Džamić 2, Bogdanović 6, T. Stajić, Jakić 3, Đurić 4, Gošović, Mijatov, Oro, M. Stajić (libero). Trener: Zoran Pavlović.

CRVENA ZVEZDA: Rajić, Ninković 10, Popović 3, Simić, Malagurski, Medarević 8, Bjelica 16, Tomić, Blagojević 10, Kecman 9, Valčić (libero), Stevanović 6. Trener: Ratko Pavličević.

Povezana vest:  KUP CEV, Zvezda u Mušini, Vizura u Atini, a Radnički u Nojšatelu