U beogradskom hotelu M održana je sednica Predsedništva UOKPL, kojoj su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Jelena Nikolić, potpredsednik OSS. Sednicom su predsedavali Bogdan Mamuzić, predsednik UOKPL i Zoran Ivović, predsednik Skupštine UOKPL, a prisustvovali su Željko Tanasković, Danilo Mrđa, Nikola Salatić i Dušan Vulović, članovi predsedništva UOKPL, dr Bogdan Sretenović, član IO OSS ispred UOTS, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS i Svetlana Pereković, član Takmičarske komisije OSS.

Povezana vest:  42 ekipe na sedmom turniru u Zrenjaninu od petka do nedelje

Na sednici je predloženo da se utakmice Super kupa Srbije u obe konkurencije odigraju od 11. – 13. septembra.

Početak takmičenja u Banka Poštanska štedionica Superligi 2020/2021. u obe konkurencije predviđen je za 15. septembar, a u Banka Poštanska štedionica Prvoj i Prvoj B ligi 2020/2021. u obe konkurencije za 2. oktobar.

Utakmice osmine finala Kupa Srbije 2020/2021. u obe konkurencije bi trebalo da se odigraju 6. oktobra, dok su finala u obe konkurencije predviđena za 7. mart 2021.

Povezana vest:  Reprezentativke Srbije u odbojci optužene za rasizam

Predloženo je da se mečevi četvrtfinala plej – ofa Banka Poštanska štedionica Superlige 2020/2021. u obe konkurencije odigraju polovinom marta 2021, a da finala plej – ofa u obe konkurencije budu završena polovinom aprila 2021.