zvezda_vojvodina_menVINER LIGA, SENIORI

 

Požarevljani ponovo bolji od Zvezde

 

Mladi radnik – Crvena zvezda 3:2 (19:25, 25:22, 22:25, 26:24, 15:10)

 

Dvorana: SC „Požarevac”. Gledalaca: 1.100. Sudije: Igor Miljković (Beograd) i Vladimir Simonović (Kragujevac). Trajanje meča: 123 minuta.

MLADI RADNIK: Marinković 1, Vulović 2, Brđović 5, Vasić 17, P. Petrović 24, S. Ilić 10, Peković (libero), Grabež 12, Pantić 5, Vladisavljev, N. Petrović, U. Ilić. Trener: Dragan Bonić.

Povezana vest:  Kadetkinje Srbije završile turnir u Kazanluku pobedom – obezbeđena medalja

CRVENA ZVEZDA: Stefanović 2, Perić 15, Bojović 12, Milutinović 5, Terzić 12, Petković 27, Koprivica (libero), Mitić 3, Okolić, Pajić, Petrović. Trener: Željko Bulatović.

I drugi put ove sezone Mladi radnik je savladao Crvenu zvezdu. U prelepom ambijentu Sportskog centra u Požarevcu, domaći su trijumfovali 3:2 i dokazali da ona pobeda u Šumicama, iz prvog dela sezone, nije bila slučajna.

Povezana vest:  Za istoriju: Srbija, Grbić, Miljković i Brazil i Žiba jedni četiri puta uzastopno u polufinalu SP

Bili su puleni Dragana Bonića na ivici ponora, spasili su meč loptu u četvrtom setu, a na kraju savladali već umornu Zvezdu, čiji trener nije imao puno mogućnosti na klupi, s obzirom da je u goste stigao bez dve važne karike, primača Jakovljevića i libera Vujića.

To sigurno ne umanjuje pobedu domaćina, koji je još jednom dokazao da je ove sezone majstor trilera. Mladi radnik je sinoć upisao petu uzastopnu pobedu, ali četvrtu vezanu posle pet setova! I ovoga puta, kao i prošle nedelje u meču protiv Ribnice, „Vasić i drugovi” su bili strpljivi i istrajni.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA 2012., „Crveno – bele“ nastavljaju takmičenje u osmini finala ili u Kupu CEV – kod seniora plej – of sa 12 ekipa

Verovali su u trijumf i kad su gubili 22:19 u četvrtom periodu. Stisli su zube, borili se do kraja i za to su nagrađeni ovacijama svojih vernih navijača i skokom na peto mesto na tabeli Viner Štediše Superlige.