kleo_slavlje_polozena_11Kleo: Ovako dobru ponudu nisam mogao da odbijem

 

Najbolji strelac Partizana ove sezone Kleo rekao je da je ponuda kineskog prvoligaša Guangdžoua bila takva da nije mogao da je odbije, ali je priznao da mu je žao što ide iz beogradskog kluba.

-Finansijski momenat je takav da ću da rešim svoju i budućnost familije. Verovatno više nikad ne bih dobio takvu ponudu, pa je ovo idealno vreme za rastanak, posebno što je Partizan planirao da se rastanemo ove zime – prenose Kleove reči  beogradski mediji.

Povezana vest:  Riberi: Bajern i ja smo kao skladan bračni par

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan bi trebalo da dobije oko četiri miliona evra, a Kleo 1,5 milion za svaku od četiri sezone.

-Nisam imao ni najmanji problem od kako sam obukao crno-beli dres i zbog toga svima mnogo hvala. Poslednjih godinu i po su do sada najlepše u životu. Ovo nije zbogom, već samo doviđenja. Želim da se vratim i opet osvajam trofeje sa Partizanom – istakao je Kleo.

Povezana vest:  Paragvaj savladao jedinu neporaženu reprezentaciju sa Svetskog prvenstva

Brazilac sa srpskim pasošem dodao je da će Partizan i u nastavku sezone imati odlične igrače u napadu.

-Poslednja pojačanja sam video samo 45 minuta, ali je jasno da imaju kvalitet. (Leonardo) Kuško je odličan, dok Ilieva i Šćepovića svi dobro znaju. Mislim da će Šćepović napadač sigurno da zaigra u nekom velikom evropskom klubu“, zaključio je Kleo.

Povezana vest:  Đuričić i Mitrović: Očekujemo novu energiju i plasman na SP

Partizan je u ovom prelaznom roku ostao i bez Almamija Moreire i Pjera Boje, dok su u klub došli Dominik Adija, Zvonimir Vukić i Prins Tejgo.