ratko_pavlicic_CZ

KUP CEV

Pavličević veruje u plasman Zvezde u polufinale

 

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević ocenio je danas da njegova ekipa ima kvalitet za pobedu protiv austrijskog Postšvehata i plasman u polufinale Kupa CEV.

-Drago mi je što posle Lige šampiona nastavljamo život u Evropi igrajuci CEV Kup, za naš mladi tim to je vrlo važno. Mislim da imamo kvalitet, motiva i želje, ali to sve treba pokazati na terenu. Postšvehat je dobra ekipa, sastavljena od strankinja, najviše je Amerikanki. Zaista imamo ozbiljnog protivnika, daćemo sve od sebe u sredu – rekao je Pavličević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Odbojkaši Srbije u četvrtfinalu protiv Bugarske

Kapiten Crvene zvezde Jelena Blagojević rekla je da Beograđanke dobro poznaju protivnice.

-Svaka utakmica u međunarodnim takmičenjima za nas je vrlo važna, a posle Lige šampiona, slede mečevi u CEV Kupu. Imamo pozitivna iskustva u ovom takmičenju, igrale smo na završnim turnirima. Rivala poznajemo, već smo imali prilike da vidimo kako igra Postšvehat. To je dobra ekipa, ali ako damo sve od sebe, rezultat neće izostati – istakla je Blagojevićeva.

Povezana vest:  Kadetkinje Srbije u utorak putuju u Kazanluk – u sredu od 13,00 časova protiv Grčke

Prvu utakmicu odbojkašice Crvene zvezde i Postšvehata igraju u sredu u beogradskoj hali Šumice od 20 sati. Revanš meč je 3. marta u Beču od 20.15.