ZVEZDA_TENT_2011

VINER LIGA, SENIORKE

Zvezda lako protiv Obrenovčanki

Crvena zvezda – TENT 3:0 (25:16, 25:21, 25:14)

Dvorana: SC „Šumice“. Gledalaca: 250. Sudije: Predrag Balandžić i Dragutin Ćuk (oba Beograd). Trajanje meča: 67 minuta.

CRVENA ZVEZDA: Budrović, Ninković, Rakić, Živković, Malagurski, Medarević, Bjelica, Tomić, Blagojević, Kecman, Valčić (libero), Stevanović. Trener: Ratko Pavličević.

TENT: Mihajlović (libero), Zlatić, Perišić, J. Jelić, Andrić, Pilipović, Kostić, Puzović, Tešanović, Dugić, Bašić. Trener: Zorica Lazić.

Povezana vest:  KADETKINJE – IX EP 2011., Ambasador Spasojević priredio prijem za kadetkinje Srbije

Crvena zvezda je ostvarila pobedu protiv TENT-a u reprizi polufinala Kupa. Ponovo je ishod meča bio isti i ponovo gošće iz Obrenovca gotovo ni jednog trenutka nisu uspele ozbiljnije da ugroze lidera. Doduše, izabranice Zorice Lazić su imale prednost u drugom setu, sve do drugog tehničkog tajm-auta, ali posle toga su ostale bez snage.

Povezana vest:  Odbojkaši Crvene zvezde izgubili od francuskog Tura sa 3:0

Crveno-bele su odigrale vrlo dobro, a trener Ratko Pavličević je pružio priliku i Mini Tomić, koja je odigrala gotovo čitav meč. Sjajan učinak imala je Nađa Ninković (11 poena, napad 13-10), kao i kapiten Jelena Blagojević (16 poena).

Iako je do kraja ligaškog dela ostalo jedno kolo, već sada su poznati rivali Crvene zvezde i TENT-a u četvrtfinalu plej-ofa. Crveno-bele će igrati protiv užičkog Jedinstva u seriji na dve pobede, a Obrenovčanke će za rivala imati beogradski Radnički. Ukoliko opravdaju uloge favorita u tim duelima, Crvena zvezda i TENT će ponovo odmeriti snage u polufinalu doigravanja.

Povezana vest:  Balkansko prvenstvo za juniorke u Subotici od narednog utorka