kznpredspan-terzic

Terzić: Kvalitetniji smo tim od Španije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas da je naš tim kvalitetniiji od ekipe Španije, ali da ne može lako da računa na obe pobede tokom petog vikenda A grupe Evrolige koji se u subotu i nedelju igra u Beogradu..

-Španija je ekipa koja važi za jednu od najozbiljnijih u našoj grupi. Zbog toga ne možemo lako da računamo na obe pobede – rekao je Zoran Terzić na konferenciji za novinare u hotelu „M“.

Povezana vest:  Maksimalna pobeda odbojkašica Srbije na početku SP

Selektor Terzić je ipak, napomenuo, da je naš tim kvalitetniji od španskog , kao i da se igra pred domaćom publikom, „što je svakako, naša prednost“.

-Nadam se da će atmosfera u Pioniru biti lepa i da ćemo odigrati na najvišem nivou – rekao je Terzić.

Naš korektor Jovana Brakočević takođe je optimista uoči susreta sa Španijom.

Povezana vest:  Drugi trijumf Vanje Matić i Milene Matić – Marko Nikolić i Miljan Kiković pobednici u konkurenciji odbojkaša

-Reprezentacija Španije je, uz Francusku, jedan od naših najozbiljnijih protivnika. Španjolke su nam zadale velike probleme u odbrani tokom mečeva u Španiji. Isitna je da smo favoriti, ali moramo da budemo oprezni i da protiv Španije igramo poen po poen – rekla je Brakočević.

Tehničar Maja Ognjenović je naglasila je da će naš tim pred domaćom publikom biti posebno motivisan, kako bi ostvario obe pobede.

Povezana vest:  Kolaković saopštio spisak igrača za Svetsku ligu