zoran_terzic

GRAN PRI

Terzić: Ponosan sam kako smo pobedili Kinu

 

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas da nije preterano zadovoljan igrom ekipe, ali da je ponosan na način kako je Kina pobeđena. Odbojkašice Srbije pobedile su danas Kinu sa 3:2 (25:20, 18:25, 25:23, 16:25, 18:16), u prvom meču Grupe A završnog turnira Gran prija u Makau.

Povezana vest:  SENIORI – KUP IZAZIVAČA 2014., Crvena zvezda u šesnaestini finala protiv Volej Zalaua

-Ne možemo da budemo preterano zadovoljni kako smo igrali, ali ponosan sam zbog načina na koji smo dobili utakmicu. Zbog velike hrabrosti i prave timske atmosfere koja nas je dovela do pobede – rekao je Terzić.

Naredni meč Srbije će igrati sutra u 11.00 sa selekcijom Rusije.

-O Rusiji se sve zna. Imaju najbolje igračice na svetu. Moraćemo mnogo truda da uložimo da bismo odigrali jednu ravnopravnu utakmicu. Prošli put smo izgubili sa 2:3, iako nismo igrali sjajno. Mislim da sutra možemo da odigramo sigurno bolje i da zabeležimo dobar rezultat – rekao je Terzić.

Povezana vest:  SVETSKA LIGA, Brazil i Rusija u finalu

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović smatra da je njena ekipa odigrala „fantastičnu utakmicu protiv Kine“.

-Odigrale smo odlično, osim prvog seta. Presrećana sam što smo pobedile. Sigurno je da će nam ovaj uspeh dati ‘krila’ i otkloniti onu početnu nesigurnost na ovom turniru“, rekla je Maja Ognjenović.