prosinecki_ren

PLEJ OF ZA LIGU EVROPE

Prosinečki sprema iznenađenja u timu za meč protiv Rena

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki najavio je da sprema iznenađenja u timu za utakmicu protiv francuskog Rena, u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope. Prosinečki je rekao da će sigurno napraviti izmene u odnosu na sastav koji je prošle sedmice u prvom susretu poražen u Beogradu sa 2:1, ali je odustao od dosadašnje prakse da pre meča saopšti startnu jedanaestoricu.

Povezana vest:  Novi stadion Milana biće završen za sezonu 2018/19

-Razlog je jednostavan. Želim da iznenadim rivala i zbog toga sam odustao od ideje da već sada izdiktiram sastav tima – izjavio je trener Crvene zvezde, svestan da bi u ovo vreme moderne tehnologije i interneta Francuzi mogli da saznaju formaciju koju namerava da izvede na teren.

Ipak, moguće je naslutiti o kakvim izmenama se radi. U odnosu na beogradsku utakmicu sutra u Renu će gotovo sigurno od prvog minuta zaigrati Li Adi, a među startnih 11 mogao bi da bude Mezenga umesto Kaluđerovića.

Povezana vest:  Opet bez rukovanja uoči meča KPR - Čelsi

Takođe se očekuje da Vilotić dobije prednost u odnosu na Ćosića. Prosinečki je na zvaničnoj konferenciji za stampu odgovarao na pitanja francuskih novinara i ponovio da je optimista uoči sutrašnjeg meča.

-Uveren sam da Crvena zvezda u revanšu može da izbori rezultat koji bi joj doneo plasman u Ligu Evrope – poručio je Prosinečki.

Povezana vest:  FIFA: Srna najbrži fudbaler Svetskog prvenstva

Utakmica između Rena i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 18,30 sati.