Vip Voli Kup press ZR 1Na „Vip VOLI Kupu“ u Zrenjaninu više od 500 devojčica

Prvi polufinalni turnir „Vip VOLI Kup“, takmičenja u „street volley“ za devojčice od 9 – 15 godina, koje se organizuje povodom XXVII EP 2011. – „Odbojka spaja“, koje će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Italiji i Srbiji, odigraće se sutra na Trgu ispred Gradske kuće u Zrenjaninu. Tim povodom, danas je u Gradskoj kući u Zrenjaninu održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina, Predrag Stankov, pomoćnik gradonačelnika, Srđan Neškovski, koordinator „Vip VOLI Kupa“ u Zrenjaninu, Miroslav Molnar asistent koordinatora, kao i ekipa koja je predstavljala Zrenjanin na promociji „Vip VOLI Kupa“ u Beogradu.

Povezana vest:  Doputovale vicešampionke Evrope

“Vip VOLI Kup”, čiji je ekskluzivni sponsor Kompanija “Vip mobile”, generalni sponsor Odbojkaškog saveza Srbije, okupiće na prvom polufinalnom turniru u Zrenjaninu više od 500 devojčica, odnosno više od 100 ekipa.

Polufinalni turnir u Zrenjaninu igraće se na tri terena, a šest ekipa će izboriti učešće na Finalnom turniru u Beogradu.

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip VOLI Kupa“, izvešće početni servis na turniru.

Povezana vest:  “Vip Beach Masters školu odbojke” u 2012. pohađalo 2050 devojčica i dečaka uzrasta od 9 – 14 godina

Drgui polufinalni turnir „Vip VOLI Kupa“ odigraće se 17. septembra u Beogradu, dok će se Finalni turnir odigrati 22. septembra, takođe u Beogradu.

Na turnirima u okviru  „Vip VOLI Kupa“ takmičiće se 2.000 devojčica, a najbolje očekuju pehari i nagrade koje je pripremila kompanija “Vip mobile”.