volkikupbg-021

Seniorke Srbije na Finalu „Vip VOLI Kupa“ na Trgu Republike u četvrtak – „Vip mobile“ nagrađuje najbolje

Finalni turnir „Vip VOLI Kup“, takmičenja u „street volley“ za devojčice od 9 – 15 godina, koje se organizuje povodom XXVII EP 2011. – „Odbojka spaja“, koje će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Italiji i Srbiji, odigraće se u četvrtak, 22. septembra na Trgu Republike u Beogradu. Takmičenje će početi u 16,00 časova, a finalne utakmice su na programu od 18,00 časova. Kompletna ženska reprezetnacija Srbije pozdraviće u četvrtak Beograđane na Trgu Republike i prisustvovati Finalnom turniru „Vip VOLI Kupa“.

Povezana vest:  Naredne godine premijerna Svetska prvenstva za igračice i igrače do 23 godine

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip VOLI Kupa“ izvešće početni servis na Finalnom turniru u Beogradu.

Sa prvog polufinalnog turnira „Vip VOLI Kup“, koji je odigran na Trgu ispred Gradske kuće u Zrenjaninu, plasman na Finalni turnir izborilo je 12 ekipa: šest ekipa devojčica uzrasta od 9 do 12 godina: Odbojka spaja, Klečanske nade, The best, Lazarevo 2001, Dream team i Dositej 5 i šest ekipa devojčica od 12 do 15 godina: Amaterke, Dositej 2, Dositej 1, Vip, Njegoš 5 i Mala sila.

Povezana vest:  KADETKINJE – X EP 2013., Turska u polufinalu

Plasman na Finalni turnir, sa drugog polufinalnog turnira u Beogradu, izborilo je šest ekipa devojčica uzrasta od 9 do 12 godina: Beograd 2, Meteor, Sloga, Šampionke, AS MP 1 i Poštarkice, kao i šest ekipa devojčica od 12 do 15 godina: Vizura Supernova, Tempo 1, Prvi tempo, Roda 2, Sterija 9 i Lazarevac.

Na turnirima u okviru  „Vip VOLI Kupa“ takmičiće se 2.000 devojčica, a najbolje očekuju pehari i nagrade koje je pripremila kompanija “Vip mobile“, generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije.

Povezana vest:  Nova pobeda srpskih odbojkašica