Candy ink“Super tattoo – Candy ink” od 23. septembra u SUPERMARKET-u

U petak, 23. septembra, u Supermarket concept store otvara se TATTOO centra – Candy ink.

Praksa tetoviranja i oslikavanja tela, stara gotovo koliko i samo čovečanstvo, kroz istoriju je bila prisutna u različitim civilizacijama. Veruje se da su i pećinski ljudi crtali po svojim telima, a poznati su primeri ritualnih oslikavanja kod Inka, Maja, starih Egipćana, plemena iz Evore, Azije, Južne Amerike. Tokom vremena su se menjale tehnike tetoviranja, motivi i značenja tetovaža. A tetovirali su se svi – od robova do kraljeva. Nakon izuma prve tatu mašinice, pre više od jednog veka, tetoviranje postaje sve popularnije i rasprostranjenije.

Povezana vest:  Maybelline New York otkrio svoje make-up stavove za 2012!

Sam čin tetoviranja predstavlja nezaboravno i na svoj način jedinstveno iskustvo koje na koži trajno ostavlja motiv sa određenim značenjem i simbolikom – ostavlja tetovažu koja postaje deo osobe koja je nosi.

Sa željom da promoviše kulturu i umetnost tetovaže i okupi njene ljubitelje i poklonike, studio Candy Ink je razvio novi koncept tetoviranja u Beogradu. Tim koji čine majstori sa velikim iskustvom i različitim umetničkim senzibilitetima, koristeći Starbright boje, otkriće vam moderne stilove i nove tehnike tetoviranja.

Povezana vest:  Veliki prolećni bal održaće se 10. aprila

Tattoo majstori će na dan otvaranja (23.09 od 19h do 01h) svim zainteresovanim gostima besplatno uraditi tetovažu jednog slova!